Gelpolish is de nieuwste trend van de afgelopen tijd! Gelpolish is mooi dun aan te brengen, kan direct op de natuurlijke nagel en is eenvoudig te verwijderen met aceton. Hierdoor is Gelpolish ideaal voor de natuurlijke nagels. Gelpolish wordt ook wel semi-permanente nagellak genoemd.
Gelpolish biedt de duurzaamheid van gel en het geeft een natuurlijke nagellak look.

De keus aan kleuren Gelpolish is heel uiteenlopend. Van glitterkleuren, tot mooie matte en trendkleuren. Naast de color Gelpolish is er ook de mogelijkheid om een French Manicure te laten plaatsen met Gelpolish.


De behandeling wordt gegeven in combinatie met een verzorgende manicure.

Werkwijze:
Door middel van 3 dunne laagjes van deze gel worden de nagels verstevigd. De nagels zullen hiermee iets dikker zijn dan uw eigen nagels, waardoor ze erg glamoureus ogen.

De Gelpolish blijft gemiddeld 2-4 weken zitten.
Mocht u de Gelpolish om enige reden niet meer op uw nagels willen hebben, dan is deze eenvoudig te verwijderen in de salon. Ik raad u aan om dit niet zelf te doen. Ga dit zeker niet van uw nagels afpulken. Hiermee voorkomt u beschadigingen aan uw nagelplaat.

De nagels dient u zelf te verzorgen. Belangrijk daarbij is in elk geval dat u minimaal 1 maal per dag de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie.

De voordelen van Gelpolish op een rijtje:

  • Sterker dan nagellak
  • Flexibel als uw natuurlijke nagels
  • Behandeling duurt slechts 45-60 minuten
  • Afweekbaar met aceton en verwijderd in 15 minuten in de salon
  • Uw nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien
  • Langer plezier van een “semi-permanente” lak