Heeft u geen Facebook of Instagram, dan kunt u hier een overzicht vinden van mijn laatst geplaatste posts en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Salon Shimadevi op Facebook

En toch laat ik jullie de nieuwste kleurtjes zien van Peggy Sage πŸ₯°πŸ’…πŸ½ #shineandsparkle ... See MoreSee Less

View on Facebook

Mededeling:

Beste CliΓ«nten,

Zoals aangekondigd zou Salon Shimadevi op donderdag 4 juni weer een langzame start gaan maken. Na overleg is geconcludeerd dat dit helaas nog niet mogelijk is. De voornaamste reden is dat er op dit moment maar met maximaal 15 personen in een ruimte gewerkt mag worden, inclusief personeel. Daarnaast is er er een beleid opgesteld om ons aan de 1,5 meter afstand te houden. Hier moet een gewenning in komen en een structuur. Dit kost nogal veel georganiseer. Om uw veiligheid en onze veiligheid is er besloten om Salon Shimadevi nog niet te openen tot nadere berichtgeving. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. Mocht de behoefte voor een manicure behandeling toch groot zijn, dan adviseer ik u om gebruik te maken van de diensten van een andere manicure salon.

Bij deze komen alle afspraken die gepland staan vanaf 4 juni wederom te vervallen. Mijn oprechte excuses hiervoor. Laten we met zijn allen nog even de geduld opbrengen zodat we over een tijdje gestructureerd en veilig aan de slag kunnen. Hier hebben we met zijn allen baat bij. Heeft u verder nog vragen, dan hoor ik dit graag van u.

Usha 🌺
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het gaat niet om het krijgen en geven van cadeautjes, het is per slot van rekening elke dag Moederdag. Denk aan vele moeders die hun kinderen zijn verloren of aan de kinderen die hun moeders zijn verloren. Onvoorwaardelijke liefde krijg je namelijk van niemand anders dan je moeder. Wees gewoon lief!πŸ₯°
Een fijne Moederdag toegewenst aan jullie allen πŸ’–
... See MoreSee Less

View on Facebook